Plaatsen en renoveren dakkapellen

Dakkapellen en dakramen zijn een opwaardering van uw woning pur sang. Zo creëert u op eenvoudige wijze meer ruimte. U vergroot de lichtopbrengst in huis. En uw woning krijgt er qua aanzien een echte blikvanger bij. Van Hees dak- en montagewerken is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne uitstraling? Of hebt u liever een klassieke, tijdloze variant? Hoe uw wensen ook zijn: ook uw woning verrijken we graag met een dakkapel of dakraam.

Velux dakramen: kwaliteit betaalt zich terug

Wilt u op zolder meer licht creëren? Van Hees dak- en montagewerken bevestigt dakramen van het toonaangevende merk Velux. We plaatsen niet alleen nieuwe dakramen, ook vervangen we uw bestaande dakraam door een groter, luxer of moderner exemplaar. De keuze in varianten bij Velux is enorm. Uiteraard zorgt Johan van Hees bij de afwerking aan de binnenzijde voor een betimmering op maat. Wilt u ook een kwalitatief hoogwaardige afwerking koppelen aan meer zonlicht? Kies dan voor een dakraam van Velux. U profiteert van 10 jaar

Afspraak maken voor montage dakkapel of Velux dakraam?

Heeft u besloten om meer ruimte te creëren met een dakkapel of meer licht met een Velux dakraam? Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bouw kunt u voor dakkapellen en Velux dakramen vertrouwen op het vakmanschap én de ervaring van Van Hees dak- en montagewerken. Interesse? Bekijk het portfolio met succesvol afgerond projecten. Bel (06) 46 29 53 95 of mail info@vanheesdaken.nl om een afspraak te maken voor het plaatsen van een dakkapel of Velux dakraam in de regio Eindhoven – Veldhoven – Valkenswaard – Tilburg – Den Bosch.