Plaatsen houten overkappingen en veranda’s

Dakkapellen en dakramen zijn een opwaardering van uw woning pur sang. Zo creëert u op eenvoudige wijze meer ruimte. U vergroot de lichtopbrengst in huis. En uw woning krijgt er qua aanzien een echte blikvanger bij. Van Hees dak- en montagewerken is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne uitstraling? Of hebt u liever een klassieke, tijdloze variant? Hoe uw wensen ook zijn: ook uw woning verrijken we graag met een dakkapel of dakraam.

Houten carport op maat

Een houten carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden. ’s Winters hoeft u uw auto niet meer ijsvrij te maken. Zo spaart u veel tijd uit. Ook een boot, travelsleeper, caravan of camper voelt zich thuis onder een carport. Van Hees dak- en montagewerken plaatst carports die qua grootte en indeling aan uw wensen voldoen. Ook de dakbedekking van uw carport is bij Johan van Hees in vertrouwde handen.

Afspraak maken voor montage dakkapel of Velux dakraam?

Graag geven we u advies over de verschillende mogelijkheden in houten veranda’s, overkappingen en carports. Ook voor uw type woning en (achter)tuin hebben we een passende oplossing in petto. In de regio Eindhoven – Veldhoven – Valkenswaard – Tilburg – Den Bosch zijn we snel ter plaatse. Interesse? Bekijk het portfolio met succesvol afgerond projecten. Bel (06) 46 29 53 95 of mail info@vanheesdaken.nl om een afspraak te maken.