Expert in platte en licht hellende daken

Als particulier wilt u onbekommerd van uw woning, uitbouw, carport, overkapping, berging of garage genieten. En als winkelier wilt u geen omkijken hebben naar de kwaliteit van het dak. Van Hees dak- en montagewerken is gespecialiseerd in montage en renovatie van platte en licht hellende daken. Graag geven we u een deskundig advies over de juiste dakbedekking en isolatie. En ook voor onderhoud of het verhelpen van lekkages bent u bij Johan van Hees aan het juiste adres. Vanzelfsprekend houden we bij nieuwbouw en renovatie rekening met wettelijke eisen, zoals die in het Bouwbesluit op papier zijn gezet.

Soorten dakbedekkingen

Afhankelijk van uw wensen en het type dak adviseert Van Hees dak- en montagewerken de volgende typen dakbedekking:

  • Bitumineuze dakbedekking: ideale oplossing voor platte en licht hellende daken: duurzaam, 100% waterdicht, Uv-bestendig en lange levensduur.

 

  • EPDM-dakbedekking: kunststof dakbedekking die vooral gebruikt wordt voor platte daken: milieuvriendelijk, zeer
    elastisch, licht in gewicht, verkrijgbaar in grote oppervlakten en extreem lange levensduur.

Afspraak maken voor montage of renovatie plat dak?

Is uw dak aan vervanging toe, hebt u last van een lekkage of staat er een nieuwbouw op de planning? Vanuit Eindhoven monteert, renoveert en onderhoudt Van Hees dak- en montagewerken platte en licht hellende daken in de regio Eindhoven – Veldhoven – Valkenswaard – Tilburg – Den Bosch. Interesse in samenwerking? Bekijk het portfolio met succesvol afgerond projecten. Bel (06) 46 29 53 95 of mail info@vanheesdaken.nl om een afspraak te maken.