Werkwijze

 • FOCUS OP KWALITEIT
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Van Hees dak- en montagewerken. Half werk komt in ons vocabulaire niet voor. Tijdens montage-, reparatie- en renovatiewerkzaamheden waarborgen we de kwaliteit en de veiligheid van begin tot einde. Ook de voortgang en planning houden we nauwlettend in de gaten. Zo streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.
 • SERVICE & GARANTIE
  Van Hees dak- en montagewerken geeft een schriftelijke garantie voor een periode van 10 jaar. Ook op lekkages geven we garantie. De lengte hiervan bepalen we in overleg met u als klant.
 • GRATIS DAKINSPECTIE
  Bent u benieuwd maar de kwaliteit van het platte dak van woning, garage of winkelpand? Met behulp van een gratis dakinspectie bepaalt Van Hees dak- en montagewerken of het dak aan vervanging toe is of gerepareerd moet worden. Vanzelfsprekend gaat dit advies gepaard met een begrotingsvoorstel.
 • EERLIJKE ADVIEZEN
  Woningen – en dus ook (platte) daken en gevels – zijn er in 1001 variaties. De keuze voor dakbedekking, lood- en zinkwerk, dakkapellen & dakramen of overkappingen & veranda’s is enorm. Als u Van Hees dak- en montagewerken inschakelt, kiest u voor een echte vakman met oog voor detail. Elk project start met een gratis, eerlijk en goed onderbouwd advies over de voor- en nadelen van oplossingen. Uw smaak en budget geven uiteindelijk richting aan ons voorstel.
 • HELDERE COMMUNICATIE
  Montage, renovatie en onderhoud van platte daken, dakkapellen & dakramen en overkappingen is mensenwerk. Heldere communicatie speelt hierbij een cruciale rol. Elk project begint met aandachtig luisteren. Uw voorkeuren geven richting aan de kwaliteit van het eindresultaat. Op basis van uw wensen zetten we een transparante offerte op papier. Heeft u daarover vragen? Geen probleem. Met plezier geven we toelichting op onze werkwijze, planning en begroting. Verder houdt Van Hees dak- en montagewerken zich aan Afspraak = afspraak. En uiteraard proberen we de overlast tijdens onze werkzaamheden tot een minimum te beperken.